Een beoordeling van Laserontharing

Tijdens een ontharingsbehandeling bevinden een haren zich vaak in verschillende fasen. Zo kan dit bestaan dat ons aanzienlijk deel van de haarzakjes in de rustfase is, maar het daar later zeker alsnog hoofdharen uit dat haarzakje groeien. Verder mogen ook niet-actieve haarzakjes actief worden tijdens bijvoorbeeld een overgang of bij behandeling over bepaalde medicijnen. Teneinde zeker zoveel geoorloofd haarzakjes te vernietigen, wordt identiek gebied daarom enkele keren behandeld.

Vaak is er weet heel snel uitkomst merkbaar. Na 2 tot 3 behandelingen is duidelijk merkbaar dat dit haar minder snel retour komt, dunner is en ook vermindering van een hoofdharen zal worden opgemerkt. Na elke eerstvolgende behandeling gaat het resultaat steeds beter voelbaar geraken.

En omdat juist een melanine het laserlicht absorbeert, werkt die methode effectiever bij personen betreffende donkerbruin of zwart hoofdhaar. Met de Nd: YAG-Laser kan zijn een behandeling betreffende ons donkere huid wel geoorloofd.

De onkosten wegens het laserontharing mogen door de zorgverzekeraar geraken vergoed. Verder zonder doorverwijzing betreffende de arts ofwel dermatoloog.

Veel huidbehandelingen geraken vergoed door de zorgverzekeraar. Bekijk de polisvoorwaarden voor een hoogte met de vergoeding huidtherapie.

Ik ben uitstekend geholpen; mijn klachten zijn nog niet zeker straat, maar je zal eerdaags een kliniek contacten om een vervolgbehandeling te nemen.Ik…

Doe voorzichtig met het behandeld gebied en gebruik geen irriterende producten, bijvoorbeeld deodorant en scrubs. Af en toe uitkomen daar na de verzorging dikkere haren in dit behandelde gebied; dit bestaan geen nieuwe haren, doch via de laser beschadigde haren. Ze blijven vanzelf uit, eventueel kunt u dan ook ze na twee dagen afscheren.

Die kleurverandering kan zijn meestal tijdelijk. Zodra u last heeft aangaande huidaandoeningen, bijvoorbeeld eczeem ofwel ons koortslip, kan een behandeling beter op iemand anders tijdstip gepland geraken.

Na de ingreep kan je regelrecht weer allemaal doen wat jouw wilt. De huid mag enige uren tot een dag rood ofwel gevoelig zijn. Met paracetamol of een koud kompres mag jouw een gevoeligheid verlichten. Tevens kunnen daar korte korstjes voortkomen. Het is tijdelijk en verdwijnt na enige dagen.

Met enige bekijk hier laserbehandelingen wordt een groot deel betreffende een haren in het behandelde gebied verwijderd.

Ernstige complicaties na laserontharing komen bijzonder zelden wegens. Na een verzorging kan zijn de huid wat gevoelig, rood en gezwollen. Het trekt veelal na enige uren tot maximaal één dag straat.

van 4 weken vanwege dit begin aangaande een behandeling mag ook niet meer harsen, epileren, waxen, een touwtjesmethode ofwel Epilady gebruiken. Tussen een behandelingen mag u dan ook de haren immers scheren ofwel afknippen.

Een 1e uren na de laserbehandeling kan u dan ook hinder hebben betreffende een gevoelige en rode huid, te vergelijken met zonnebrand. Teneinde dit zoveel geoorloofd te verhelpen, smeren wij direct na de verzorging ons verkoelende crème op de huid.

In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten veel maanden na ze in de kliniek zijn geweest teneinde het een rapportcijfer te melden op ons schaal over 0 tot 10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een beoordeling van Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar